Skip to content

Totally Winter Guide 2023 - 2024

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€1,700 per monthWinter Destinations

Job description

Als Totally Winter Guide komt jouw liefde voor vakantie en talent om dingen anders te zien perfect samen! Jij ziet de wereld door een andere bril; geen bus vol met reizigers, maar een publiek om te entertainen. Geen koffers om rond te sjouwen, maar een alternatieve work-out. Jij creëert onvergetelijke vakantie-ervaringen voor onze gasten, weet hoe je ze moet vermaken want jij bent onze #ambassadoroffun!Jouw Impact

Je hebt als Totally Winter Guide verschillende werkzaamheden waarbij je de rol van host uiterst serieus neemt. Je verwelkomt onze gasten In Italie of Frankrijk met een warme glimlach en bent tijdens hun vakantie de contactpersoon. Zij kunnen met alle vragen bij jou terecht. Als lokale reisexpert geef jij nuttige informatie, regel jij de excursies en laat je onze gasten de mooiste plekjes zien.


Verder houd jij je bezig met:

 • Entertainment: jij hebt het talent om de leukste feestjes en events te organiseren. Met jouw enthousiasme en bruisende energie verzorg jij de leukste activiteiten. Of het nu gaat om toffe games of een barbecue feest op de piste, laat dat maar aan jou over!
 • Creativiteit: geen uitdaging is jou te gek, dit zie jij als dé kans om het anders te doen. Met jouw creatieve vaardigheden weet jij een onverwachte situatie altijd een positieve draai te geven en voor tevreden gasten te zorgen.
 • Connectie: samen met onze partners op de bestemming zorg je ervoor dat je de ultieme vakantie-ervaring voor onze gasten creëert!
 • Administratie: je verwerkt de administratie zoals het op orde brengen van de aankomst- en vertreklijsten van onze gasten, het bestellen van de skipassen en de financiën.


Waarom werken als Totally Winter Guide?

Als Totally Winter Guide maak je onderdeel uit van een enthousiast team, dat voelt als een familie op bestemming. Geen dag is hetzelfde en dit avontuur is een onvergetelijke ervaring voor het leven. Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris van € 1.700,00
 • Extra (team) bonussen voor de verkoop van excursies
 • Een reis- en zorgverzekering
 • Transport naar de locatie
 • Accommodatie op de locatie (een appartement of hotelkamer dat je deelt met collega’s)
 • Een skipas voor het hele seizoen
 • Totally kleding waaronder een ski jas, een trui en t-shirts
 • Telefoon en laptop

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

In jouw rol van Totally Winter Guide zie je de wereld vanuit een ander perspectief en zorg je voor een te gekke vakantie-ervaring van onze gasten. Je bent beschikbaar in het seizoen van november t/m april. Je spreekt Nederlands EN Frans EN Engels.
Ons recruitment proces zal verder gaan in het Engels want dit is de voertaal binnen Sunweb Group. 

 • Je bent een communicatie talent: je maakt makkelijk contact met mensen (gasten én onze partners) en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.
 • Je hebt een energieke persoonlijkheid: je weet met jouw energie buiten de gebaande paden te denken en zorgt voor een flinke dosis entertainment!
 • Je bent een probleemoplosser: je gedijt goed in dynamische omgevingen, gaat kalm om met de uitdagingen die er zijn en vindt hier innovatieve oplossingen voor.
 • Je hebt een flexibele instelling: je past je gemakkelijk aan, omarmt nieuwe culturen en kijkt er naar uit om dag en nacht voor onze gasten klaar te staan.
 • Je bent een organisatie talent: jij weet alles op de bestemming in goede banen te leiden, van het organiseren van excursies tot aan het uitvoeren van de administratie.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Dit is de Sunweb Group mindset!


Zet jij jouw bril op?

Heb jij die andere kijk op de wereld en kom je graag ons team versterken als Totally Winter Guide? Klik op de “Apply” button en meld je aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Theun Poppe of Rasmus Pedersen via: jobs.abroad@sunwebgroup.com. Stuur je sollicitatie voor 25-2-2024.

Ons recruitment proces zal verder gaan in het Engels want dit is de voertaal binnen Sunweb Group. 


Jouw sollicitatie heeft een paar stop-overs:Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.

Theun & Rasmus
Team Guide Recruitment
jobs.abroad@sunwebgroup.com


#LI-CG1

or

Apply with Linkedin unavailable