Skip to content

Teamleider Financial Accounting

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€6,500 - €7,000 per monthFinance

Job description

Als Teamleider Financial Accounting bij Sunweb Group speel jij een belangrijke rol bij de groei van onze organisatie. Ons doel is “becoming the leading digital holiday expert”. Jij draagt hier aan bij door onze financiële processen te optimaliseren. Je bent dagelijks in contact met accountants en adviseurs op het gebied van jaarrekeningen, vennootschapsbelasting en BTW waarmee je de naleving van wet- en regelgeving waarborgt in de lokale landen. Samen met je team lever je een accuraat en betrouwbaar beeld van de financiële staat van Sunweb Group als geheel en van onze verschillende buitenlandse entiteiten.


Jouw impact

Als Teamleider Financial Accounting bewaak jij verschillende processen, zoals: belastingaangifte, administratie van het salaris proces, diverse treasury gerelateerde processen en de administratie van onze hotels in Frankrijk. Andere werkzaamheden waar jij je mee bezig houdt zijn:

 • Coachen en ondersteunen van het team bestaande uit 4 financial accountants.
 • Direct schakelen met buitenlandse accountants voor de jaarrekeningen van de buitenlandse entiteiten.
 • Samen met team  Financial Planning & Control verantwoordelijk zijn voor het tot standkomen van de jaarrekeningen en het ondersteunen van diverse audit processen.
 • Digitaliseren van administratieve processen die in lijn zijn met onze strategie: "Becoming the leading digital holiday expert".
 • Betrokken zijn bij verschillende financiele projecten zoals interne controle, implementatie van nieuwe policies, het opzetten van een compliance monitoring systeem.


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een maandsalaris tussen de €6500,- en €7000,- bruto op basis van fulltime (39 uur).
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op kantoor waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Rotterdam.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.

Job requirements

Wat maakt jouw succesvol?

Jij bent een expert op het gebied van Accounting. Je hebt kennis van de verschillende financiële processen zoals administratieve verwerking, maar ook van complexere vraagstukken zoals het opmaken van de jaarrekeningen, tot aan vraagstukken op het gebied van tax en treasury. Om je te ondersteunen hebben we op de diverse onderwerpen binnen ons Finance team specialisten, waardoor je bij hen terecht kan voor diepgaande kennis. Samen vormen jullie een succesvol team! 

Andere capaciteiten die jou succesvol maken:

 • Leidinggevende kwaliteiten – je weet hoe je een team in hun kracht kan zetten;
 • Samenwerken – je werkt makkelijk samen in cross functionele teams binnen een internationale organisatie;
 • Deze rol heeft sterke raakvlakken op het gebied van goverance en compliance. Gezien het grote belang hiervan is een gezonde dosis overtuigingskracht nodig om deze aspecten goed in de organisatie te borgen.
 • Je hebt 7+ jaar werkervaring met ten minste een bachelor in Finance, Business Administration. Je bent 32 uur of meer beschikbaar en je spreekt naast Nederlands ook Engels.

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Teamleider Financial Accounting? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Essen, Talent Acquisition Specialist via yvonne.vanessen@sunwebgroup.com. 

We kijken uit naar je sollicitatie! 

Stuur je sollicitatie voor 31 maart.


Jouw sollicitatie kan een paar stop-overs hebben:Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


Yvonne van Essen

Talent Acquisition Specialist

yvonne.vanessen@sunwebgroup.com


People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group


#LI-YVE1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable