Skip to content

Sustainability Reporting Controller

Hybrid
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
Finance

Job description

Ben jij gepassioneerd door duurzaamheid en gedreven om de toekomst van corporate sustainability reporting vorm te geven? 

Binnen Sunweb Group zoeken we een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid en een scherp analytisch brein om de nieuwe Sustainability Reporting Directive (CSRD) en European Sustainability Reporting Standards (ESRS) tot leven te brengen.


Jouw impact

Als Sustainability Reporting Controller krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan de implementatie van de nieuwe Sustainability Reporting Directive (CSRD) en European Sustainability Reporting Standards (ESRS), terwijl je ook betrokken bent bij diverse financiële rapportages. Deze rol biedt een unieke kans om een holistisch overzicht van Sunweb Group en de reisbranche te ontwikkelen, terwijl je bijdraagt aan onze duurzaamheidsambities.


Je komt te werken in het Financial Reporting & Control team (4 medewerkers). Binnen dit team is ruime kennis aanwezig met betrekking tot financiële rapportages (zowel IFRS als Dutch GAAP). Met jouw ervaring kan je bijvoorbeeld bijdragen aan de maandelijkse consolidatie, de totstandkoming van het maandrapport en het opstellen van de diverse jaarrekeningen. Als onderdeel van het Financial Reporting & Control team zal sustainability reporting jouw specifieke aandachtsgebied zijn. In eerste instantie zul je je richten op bestaande financiële rapportages om van daaruit vorm te gaan geven aan de sustainability reporting vereisten. Wij voorzien dat de intensiteit en de focus op sustainability reporting de komende jaren zal toenemen.

In deze rol werk je, naast het Financial Reporting & Control team, nauw samen met de Head of Sustainability om onze ambities op het gebied van duurzaamheid en transparantie te realiseren. Meer weten over de visie van Sunweb Group op duurzaamheid? Lees meer op https://www.sunwebgroup.com/sustainability/


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Salaris: €80.000 bruto per jaar (inclusief vakantiegeld);
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op kantoor waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Rotterdam.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.


Wat maakt jou succesvol?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding in een financiële richting
 • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring; audit/accounting/controller
 • Ervaring in een commerciële sector en begrip van de bijbehorende dynamiek is een pré
 • Intrinsieke drive om sustainability reporting op te zetten en verder te ontwikkelen
 • Instaat om complexe materie te doorgronden en om te zetten in begrijpelijke acties
 • Initiatiefrijk en gedreven om sustainability reporting vorm te geven, daarbij rekening houdend met de diverse stakeholders
 • Analytisch ingesteld, waarbij je snel inzicht weet te krijgen in de relevante bedrijfsprocessen
 • Sterk in mondelinge en schriftelijke communicatie in het Nederlands en Engels.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Sustainability Reporting Controller? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct.

Voor deze positie werken we samen met onze recruitment partner Vroom. Zij nemen contact met je op zodra zij je profiel hebben bekeken.
Voor vragen kan je ze bereiken via Carlijn Croon: croon@vroomsearch.nl


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable