Skip to content

Stage Commercial Support

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsInternships

Job description

Wil jij tijdens jouw stage aan de slag in een internationale omgeving waar je veel contact hebt met accommodaties en agenten op onze vakantiebestemmingen? Kom dan als stagiair(e) onze afdeling Commercial Partner Support versterken!

Startdatum: februari 2024


De afdeling Commercial Partner Support heeft een divers (ondersteunend) takenpakket. Zo zijn wij verantwoordelijk voor alle wijzigingen in de voorraad van contracten en ondersteunen wij bij het aanpassen van contracten. Door goed gebruik van onze rapportages en nauwe samenwerking met de afdelingen Product en Trade, hebben wij alle inzichten om richting lokale agentschappen en hoteliers op juiste voorraden en aanbiedingen te sturen. Binnen Commercial Partner Support werken we aan een goede relatie met andere afdelingen en zijn wij het aanspreekpunt voor buitenlandse partners. We zorgen ervoor dat het servicelevel hoog blijft. Als stagiair(e) denk je ook mee hoe processen optimaler kunnen verlopen. En zorg je dat aanpassingen in de online informatie van accommodaties snel en goed worden verwerkt, waardoor onze klanten altijd met de juiste informatie boeken.


Jouw impact

 • Hoe online boekbare reizen tot stand komen
 • Hoe contracten eruitzien en hoe het contact verloopt met accommodaties, hotelketens en agentschappen op bestemming
 • In te spelen op goed en/of slecht verkopende bestemmingen
 • Te ondersteunen bij het aanpassen van accommodatiecontracten en services in onze systemen
 • Het aanvragen, verkrijgen, beoordelen en verwerken van extra voorraad en aanbiedingen
 • Een goede werkrelatie op te bouwen met andere afdelingen en onze lokale partners

Job requirements

Wat maakt je succesvol?

 • Je maakt gemakkelijk contact met anderen en kan een fijne werkrelatie onderhouden
 • Je werkt met weinig moeite in diverse systemen
 • Je hebt een energieke en positieve (werk)houding
 • Je bent leergierig en je hebt oog voor kwaliteit
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven)

Als geschikte kandidaat kan je minimaal 4 dagen in de week meewerken. Daarnaast volg jij een HBO opleiding in een relevante richting. Je bent bereid minimaal 2 dagen op kantoor in Rotterdam samen te werken met je collega’s.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Stagiair Commercial Partner Support? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist (carla.garcia@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie

Sunweb Group is een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we op geen enkele manier discrimineren. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor alle medewerkers.


#LI-CG1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable