Skip to content

Sunweb Winter Guide 2023 - 2024

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€1,700 per monthWinter Destinations

Job description

Als Sunweb Winter Guide creëer jij graag onvergetelijke vakantie-ervaringen. Je ziet de wereld door een unieke bril, altijd op zoek naar manieren om anderen te vermaken. In deze rol komt jouw liefde voor vakantie en talent om dingen anders te zien perfect samen! Bij Sunweb vinden we dat vakantie meer moet zijn dan alleen een pauze in het dagelijkse leven. Als Sunweb Winter Guide zorg jij ervoor dat onze gasten de ultieme vakantie beleven, jij bent onze #creatorofmemories.Jouw Impact

Je hebt als Sunweb Winter Guide een divers takenpakket waarbij je de rol van gastvrije host uiterst serieus neemt. Je verwelkomt onze gasten in Italie of Frankrijk met een warme glimlach en bent tijdens hun vakantie de contactpersoon. Zij kunnen met alle vragen bij jou terecht! Als lokale reisexpert geef jij nuttige informatie, regel jij de excursies en laat je onze gasten de mooiste plekjes zien.


Verder houd jij je bezig met:

 • Creativiteit: je bent een expert in het oplossen van problemen. Als er zich een uitdaging voordoet, dan zie jij dit als een kans! Met jouw creatieve vaardigheden weet jij een onverwachte situatie altijd een positieve draai te geven en voor tevreden gasten te zorgen.
 • Entertainment: met jouw enthousiasme en bruisende energie verzorg jij de leukste activiteiten, van familie spellen tot aan gezellige barbecues.
 • Connectie: naast de connectie met onze gasten, ben je ook volop in contact met onze lokale partners. Samen met hen zorg je ervoor dat je de ultieme vakantie-ervaring creëert!
 • Administratie: je verwerkt de administratie zoals het op orde brengen van de aankomst- en vertreklijsten van onze gasten, het bestellen van de skipassen en de financiën.


Waarom werken als Sunweb Winter Guide?

Als Sunweb Winter Guide maak je onderdeel uit van een enthousiast team, dat voelt als een familie op bestemming. Geen dag is hetzelfde en dit avontuur is een onvergetelijke ervaring voor het leven. Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris van € 1.700,00
 • Extra (team) bonussen voor de verkoop van excursies
 • Een reis- en zorgverzekering
 • Transport naar de locatie
 • Accommodatie op de locatie (een appartement of hotelkamer dat je deelt met collega’s)
 • Een skipas voor het hele seizoen inclusief huur van ski materiaal
 • Sunweb kleding waaronder een ski jas, een trui en t-shirts
 • Telefoon en laptop

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

In jouw rol van Sunweb Winter Guide zie je de wereld vanuit een ander perspectief en met jouw liefde voor vakantie draag je graag bij aan de vakantie-ervaring van onze gasten. Je bent beschikbaar van november t/m april. Je spreekt Nederlands, Frans en Engels.
Ons recruitment proces zal verder gaan in het Engels, want dit is de voertaal binnen Sunweb Group.


 • Je bent een communicatie talent: je maakt makkelijk contact met mensen (gasten én onze partners) en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt.
 • Je hebt een energieke persoonlijkheid: je weet met jouw energie buiten de gebaande paden te denken en zorgt voor de entertainment.
 • Je bent een probleemoplosser: je gedijt goed in dynamische omgevingen, gaat kalm om met de uitdagingen die er zijn en vindt hier innovatieve oplossingen voor.
 • Je hebt een flexibele instelling: je past je gemakkelijk aan, omarmt nieuwe culturen en kijkt er naar uit om dag en nacht voor onze gasten klaar te staan.
 • Je bent een organisatie talent: jij weet alles op bestemming in goede banen te leiden, van het organiseren van excursies tot aan het uitvoeren van de administratie.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Dit is de Sunweb Group mindset!


Zet jij jouw bril op?

Heb jij die andere kijk op de wereld en kom je graag ons team versterken als Sunweb Winter Guide? Klik op de “Apply” button en meld je aan. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Theun Poppe of Rasmus Pedersen via: jobs.abroad@sunwebgroup.com. Stuur je sollicitatie voor 6-10-2023.

Ons recruitment proces zal verder gaan in het Engels, want dit is de voertaal binnen Sunweb Group.


Jouw sollicitatie heeft een paar stop-overs:Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


Theun & Rasmus

Team Guide Recruitment

jobs.abroad@sunwebgroup.com


#LI-CG1

or

Apply with Linkedin unavailable