Skip to content

Sunweb Sommer guide 2022

Spain, Canarias, All beautiful Sun DestinationsGuides Sun Destinations

Job description

Et job som kan få dig ud af sengen om morgenen!

Leder du efter en udfordrende, fantastisk og givende oplevelse i udlandet langt væk hjemmefra og spækket med sol? Vil du lave noget, hvor du bidrager til de bedste ferieoplevelser, og samtidig udvikler dig professionelt og personligt? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og formår at følge dine opgaver til dørs med et smil på læben?
Så er du muligvis en af vores nye Sunweb sommer guider.


Generelt
Som sommer guide for Sunweb arbejder vi i internationale teams, hvorfor det er vigtigt, at man er komfortabel med at snakke engelsk. Vi mener at glade guider er lig med glade gæster, hvorfor I, som kommende sommer guider for Sunweb, er en essentiel og uundværlig del af ligningen.
Du vil komme til at arbejde på en destination under sydens sol, og blive en del af et team på 1-5 guider.


Jobbet som guide
Det daglige arbejde som guide for Sunweb består af alsidige opgaver indenfor kundeservice. Det indebærer blandt andet velkomst af gæsterne i lufthavnen, transfer fra og til lufthavnen, kommunikation med gæsterne gennem digitale kanaler og service timer på hotellerne, klagehåndtering, samt salg af udflugter m.m. Arbejdstimerne er varierende, da det afhænger af gæsterne og arbejdsopgaverne på destinationerne, hvorfor det er vigtigt, at man er omstillingsparat og nysgerig anlagt. Du kommer til at møde mange nye mennesker gennem tætte samarbejder med hoteller og andre samarbejdspartnere, og skal løse og håndtere mange forskellige situationer.Job requirements

Hvilke kompetencer skal jeg beside?

  • Du er ansvarlig
  • Du er serviceminded og salgsorienteret
  • Du er den fødte multitasker
  • Du er positiv og proaktiv
  • Du er stærk og selvsikker, og bliver ikke intimideret af modgang
  • Du kan arbejde på alle tider af døgnet, da hverdagene er varierende
  • Du har mulighed for at være afsted fra april til oktober
  • Du er min. 20 år. En stor fordel, hvis du besider et kørekort.
  • Du snakker flydende dansk/svensk og engelsk

Sunweb arrangerer løn, provision, fly, transport på destinationen og logi. Dette kan være en studio, en delelejlighed eller et hotel værelse. Du bliver også dækket af forsikring gennem Sunweb.


Er du interesseret i denne stilling, og kan nikke genkendende til ovenstående profil?
Vil du være en del af teamet som Sunweb sommer guide? Klik på ”Apply" og send os dit CV og en motiveret ansøgning inden d. 31. marts 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål angående jobbet? Kontakt os via jobs.abroad@sunwebgroup.com så kan vi tage en uforpligtende snak om jobbet på destinationen.


Sunweb Group er en arbejdsplads, der tilbyder lige vilkår. Dette betyder, at vi ikke diskriminerer på nogen måde. Vi hylder mangfoldighed og er forpligtet til at skabe et inkluderende og sikkert miljø for alle medarbejdere.


Astrid Rude Wind
Recruiter Guides

Destinations & Concepts

Building Experiences for People
Jobs @ Sunweb Groupor

Apply with Indeed unavailable