Sunweb Sol Guide Sommer 2021

Job description

Er du klar på at udfordre dig selv og få en oplevelse for livet?
Har du brug for at teste dig selv, har du brug for at komme væk fra de trygge rammer og opleve verden, på en helt ny måde?
Besidder du en serviceminded personlighed og en selvstændighed som gør at du kan påtage dig en opgave og følge den til dørs. Alt imens du arbejder i sydens sol og varme?
Så er jobbet som Sunweb guide præcis det job du søger!

Hvordan ser min arbejdsuge, som Sunweb guide ud?

Uret ringer og så er vi i gang.
Det er ankomst dag og du skal i lufthavnen og tage imod de nye gæster. Så med en fuldt opladt telefon og tasken fuld af velkomstkuverter, tager du afsted.
Solen skinner og du ankommer til lufthavnen i god tid. Desværre er flyet forsinket 1 time..
Gæsterne ankommer endelig og du står klar med et smil og sørger for at alle er glade og tilfredse trods deres forsinkelse. Herefter uddeler du deres velkomstkuvert og viser dem hen til deres transferbus.

Alle gæsterne er nu ankommet og du begiver dig hen til din bus, som er pakket og klar med hjælp fra buschaufføren. På turen sørger du for at skabe god stemning og fortæller et par interessante facts omkring din destination. Med store smil bliver alle gæsterne sat af på deres hoteller og deres ferie er nu officielt i gang.

Dagen efter
Alle gæsterne har fundet sig til rettet og er nu klar til at opleve destinationen og her kommer du ind i billedet.
Du starter dagen med en hotelrunde, hvor du besøger gæsterne og fortæller om alle de lokale perler og de større seværdigheder som skal opleves. Du giver gæsterne en følelse af tryghed og sørger for at de er velinformerede og klar til at have en fantastisk ferie.

Du modtager nu et hasteopkald; En af vores gæster har fået et forkert værelse og de er ikke tilfredse. Du hopper op på din scooter og kører derud.

Da du ankommer til hotellet, ser du det er din gode ven som står I receptionen. I Kigger stille og roligt på situationen og finder en løsning, så både hotellet og, vigtigst, gæsterne er glade.


Din dag er nu overstået og du kører tilbage til din lejlighed. Her finder du din venner og kollegaer og i går ud og nyder en fortjent middag på en af de lokale restauranter.

Requirements

Hvis du stadig er med – så er her, hvilke kvalifikationer vi leder efter:

  • Du er ansvarsfuld
  • Du er service- og salgsorienteret
  • Du er født til at multitaske
  • Du er positiv og proaktiv
  • Du er stærk, selvsikker og kan håndtere utilfredse gæster.
  • Du er tilgængelig fuldtid og har ikke noget imod at arbejde i aftentimerne og weekender.
  • Du er til rådighed I en hel sæson (April til Oktober) eller højsæsonen (+/- 20/06 til 01/09)
  • Du er 18+ og I besiddelse af et kørekort.
  • Du taler dansk og engelsk og hvis du taler et 3 sprog som; Fransk, Tysk, svensk eller hollandsk er dette et kæmpe plus.
  • Sunweb står for løn, bonusser, fly og transport til og på destinationen samt bolig. Dette kan være i en studio lejlighed eller en delt lejlighed/hotel værelse. Din forsikring er ligeledes inkluderet.


Hvis alt dette lyder som noget for dig, skal du ansøge nu. Vær opmærksom på at din ansøgning skal skrives på engelsk. Spørgsmålene? Mail til jobs.abroad@sunwebgroup.com