Skip to content

Sunweb guide Sommer 2023 (DK/SE)

All beautiful Sun Destinations, Canarias, SpainSummer Destinations

Job description

Et job der får dig ud af sengen om morgenen!

Leder du efter en udfordrende, fantastisk og givende oplevelse langt væk hjemmefra og spækket med sol? Vil du lave noget, hvor du bidrager til de bedste ferieoplevelser og samtidig udvikler dig professionelt og personligt? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og formår at følge dine opgaver til dørs med et smil på læben?
Så er du muligvis en af vores nye Sunweb sommer guider.


Generelt
Som sommer guide for Sunweb arbejder du i internationale teams, hvorfor det er vigtigt, at man er komfortabel med at snakke engelsk. Vi tror på at glade guider er lig med glade gæster, hvorfor du, som kommende sommer guider for Sunweb, er en essentiel og uundværlig del af ligningen.
Du vil komme til at arbejde på en destination under sydens sol og blive en del af et af vores fantastiske teams.


Jobbet som guide
Det daglige arbejde som guide for Sunweb består af alsidige opgaver indenfor kundeservice. Det indebærer bl.a. en god velkomst af gæster i lufthavnen, transfer fra og til lufthavnen, kommunikation med gæsterne gennem digitale kanaler og service timer på hotellerne, klagehåndtering samt salg af udflugter m.m. Arbejdstimerne er varierende, da alt afhænger af gæsterne og arbejdsopgaverne på destinationerne, hvorfor det er vigtigt, at du er omstillingsparat og nysgerrig som person. Vi lægger stor vægt på stærkt samarbejde med alle vores partnere og hoteller, hvoraf du vil komme til at møde mange nye mennesker. Derudover består arbejdet også af at løse og håndtere uforudsete situationer. Job requirements

Hvilke kompetencer skal du besidde?

  • Du er ansvarlig
  • Du er serviceminded og salgsorienteret
  • Du er den fødte multitasker
  • Du er positiv og proaktiv
  • Du er stærk og selvsikker og bliver ikke intimideret af modgang
  • Du kan arbejde på alle tider af døgnet, da hverdagene er varierende
  • Du har mulighed for at være afsted fra primo april til oktober
  • Du er min. 20 år. En stor fordel, hvis du besidder et kørekort.
  • Du snakker flydende dansk eller svensk og engelsk

Sunweb arrangerer god løn, provision, fly, transport på destinationen og logi. Dette kan være en studio, en delelejlighed eller et hotelværelse. Du bliver ligeledes også dækket af forsikring gennem Sunweb.


Er du interesseret i denne stilling og kan nikke genkendende til ovenstående profil?
Vil du være en del af teamet som Sunweb sommer guide? Klik på ”Apply" og send os dit CV og en motiveret ansøgning inden d. 31. marts 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!
Har du spørgsmål angående jobbet? Kontakt os via jobs.abroad@sunwebgroup.com så kan vi tage en uforpligtende snak om jobbet på destinationen.


Sunweb Group er en arbejdsplads, der tilbyder lige vilkår. Dette betyder, at vi ikke diskriminerer på nogen måde. Vi hylder mangfoldighed og er forpligtet til at skabe et inkluderende og sikkert miljø for alle medarbejdere.


Rasmus Pedersen
Recruiter Guides

Destinations & Concepts

Building Experiences for People
Jobs @ Sunweb Groupor

Apply with Indeed unavailable