Skip to content

Stage Trader (Revenue Management)

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamInternships

Job description

Wij zijn opzoek naar een stagiair(e) die ons internationale Trade team komt versterken binnen de afdeling Revenue Management van Sunweb Group te Rotterdam. Start vanaf september 2022.


Dit team is verantwoordelijk voor de trading van de vliegcapaciteit en accommodaties van alle merken binnen de Sunweb Group. Dit doen wij voor diverse saleslanden, zoals Nederland, België, Denemarken, Zweden, Frankrijk, Engeland en Duitsland. De communicatielijnen zijn kort en de sfeer binnen ons team en Sunweb Group wordt als informeel omschreven. Wij werken graag nauw met elkaar samen, zijn gedreven, staan voor snelle groei, hoge kwaliteit en goed resultaat. Onze focus is op zowel zon- als skivakanties!


Jouw uitdaging
Het optimaliseren van de bezetting van onze ingekochte vluchten en accommodaties en bijbehorende verkoopprijzen zijn uitermate belangrijk binnen onze verkoopstrategie. We bewaken het overzicht van de voorraden (vliegtuigstoelen en accommodaties), de pricing, de marges, maken diverse (ad-hoc) analyses (concurrentie, trends, verkoopcijfers) en leveren input voor marketingactiviteiten. Alles met als doel een zo optimaal verkoopresultaat te behalen (maximale winst tegen een zo hoog mogelijke bezetting van capaciteiten). Dit is dan ook de voornaamste taken van een Trade-medewerker. Als stagiaire geeft jij dagelijks ondersteuning aan het Trade-team en bent dus een belangrijk onderdeel van het team. Afwisselend en zeer uitdagend!

  • Je coördineert de marketingactiviteiten van Trade & Revenue Management.
  • Je maakt concurrentie-, trend-, risico- en verkoopanalyses,
  • Je beantwoordt vragen van andere afdelingen, zoals het Customer Care en beheert/organiseert het inkomende en het uitgaande mailverkeer van de afdeling. Je gebruikt je creativiteit en enthousiasme om dit op de best mogelijk manier te doen.

Naast deze werkzaamheden is er ruimte voor eigen inbreng/initiatief en kan dit op gestelde leerdoelen worden afgestemd. Een eventuele stage opdracht van ongeveer 1 dag per week is in overleg mogelijk.


Over Sunweb Group:

Sunweb Group is een vooruitstrevende Digital Holiday Expert dat streeft naar de beste beleving tijdens iedereens vakantie.

We bring personalized holidays within reach of the many, to offer a pass from everyday life, increase wellbeing and create lifetime memories. We want to accomplish to become the leading digital holiday expert, shaping the future of holiday experiences.


Wij bestaan uit 5 grote Reismerken: Sunweb Sun, Sunweb SKI, Eliza was here, Youngsters (GOGO) en Primavera Reizen. Deze reismerken worden ondersteund door verschillende support afdelingen. Naast ons HQ in Zurich en ons Central Office in Rotterdam, hebben wij verschillende sales kantoren binnen Europa. Wij werken aan een continue verbetering van onze diensten en processen, door onszelf voortdurend uit te dagen en te blijven ontwikkelen.

Job requirements

En dan over jou...

  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
  • Je bent sociaal, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
  • Je bent flexibel en commercieel ingesteld.
  • Je bent proactief. Je gaat nauwkeurig te werk en bent efficiënt en accuraat.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Als geschikte kandidaat kan je minimaal 4 dagen in de week meewerken. Daarnaast volg jij een HBO opleiding in een relevante richting. Naar verwachting werk je (indien mogelijk) ongeveer 50% thuis en 50% op kantoor in Rotterdam.


Waarom kiezen voor Sunweb Group?

Sunweb Group is een jonge, gedreven, organisatie waarin gezamenlijk zorg wordt gedragen voor een goede werksfeer, een aantrekkelijk product, tevreden klanten en een uitstekend resultaat. Voor deze stage bieden wij een stagevergoeding en wanneer je het leuk vindt om bij ons te werken, heb je kans op een betaalde baan na afloop van je stage of na het afronden van opleiding.


Solliciteren?

Denk jij dat je de power hebt om ons te ondersteunen? Ben je ervan overtuigd dat wij jou beter moeten leren kennen? Klik dan nu op 'apply now' en stuur je CV en motivatie naar ons op. Vragen? Neem dan gerust contact op!


Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Jobs @ Sunweb Group


#LI-YVE1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable