Skip to content

Stage Trade - Pricing Specialist

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsInternships

Job description

Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ons Pricing & Trading team binnen Revenue Management komt versterken van Sunweb Group te Rotterdam. Start vanaf februari 2024.


Binnen ons team Pricing & Trading zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die enthousiast is om veel te leren over Trading, Pricing en Revenue Management in het algemeen. Je zal onderdeel uit maken van het team Pricing Specialists. Dit team werkt binnen crossfunctionele teams op source market niveau samen met e-commerce en online advertising specialisten. Dit doen zij voor diverse source markets, zoals Nederland, België, Denemarken en Zweden en voor oa de merken Sunweb, Eliza was here en GOGO. Je zult actief lid worden van 1 van deze crossfunctionele teams, om zo direct impact te kunnen maken én veel te leren van alles wat deze teams bezighoudt. De communicatielijnen zijn kort en de sfeer binnen de teams en Sunweb Group is informeel. Wij werken graag nauw met elkaar samen, zijn gedreven, staan voor snelle groei, hoge kwaliteit en een optimaal resultaat.


Jouw impact

Op basis van de input vanuit Trading worden wekelijks de prioriteiten bepaalt binnen de source country teams. Het optimaliseren van de bezetting van onze ingekochte vluchten en accommodaties en bijbehorende verkoopprijzen zijn uitermate belangrijk binnen onze verkoopstrategie. We bewaken het overzicht van de voorraden (vliegtuigstoelen en accommodaties), de pricing, de marges, maken diverse (ad-hoc) analyses (concurrentie, trends, verkoopcijfers) en leveren input voor marketingactiviteiten. Alles met als doel een zo optimaal verkoopresultaat te behalen. Dit is dan ook de voornaamste taken van een Pricing Specialist. Als stagiair(e) geeft jij dagelijks ondersteuning aan het Pricing Specialisten-team en bent dus een belangrijk onderdeel van het team. Afwisselend en zeer uitdagend!

 • Je coördineert de marketingactiviteiten van Pricing.
 • Je maakt concurrentie-, trend-, risico- en sales analyses.
 • Het maken van prijsvergelijkingen en het opvolgen hiervan.
 • Ondersteuning aan de Pricing Specialisten bij het opvolgen van sales prioriteiten en aanpassen van prijzen voor (een set aan) bestemmingen.
 • Je beantwoordt vragen van andere afdelingen, zoals het Customer Care en beheert/organiseert het inkomende en het uitgaande mailverkeer van de afdeling. Je gebruikt je creativiteit en enthousiasme om dit op de best mogelijk manier te doen.
 • Naast deze werkzaamheden is er ruimte voor eigen inbreng/initiatief en kan dit op gestelde leerdoelen worden afgestemd. Een eventuele stage opdracht van ongeveer 1 dag per week is in overleg mogelijk.


Waarom kiezen voor Sunweb Group?

Sunweb Group is een jonge, gedreven, organisatie waarin gezamenlijk zorg wordt gedragen voor een goede werksfeer, een aantrekkelijk product, tevreden klanten en een uitstekend resultaat. Voor deze stage bieden wij een stagevergoeding (€500,- bruto per maand) en wanneer je het leuk vindt om bij ons te werken, heb je kans op een betaalde baan na afloop van je stage of na het afronden van opleiding.

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
 • Je bent sociaal, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
 • Je bent flexibel en commercieel ingesteld.
 • Je bent proactief. Je gaat nauwkeurig te werk en bent efficiënt en accuraat.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Als geschikte kandidaat kan je minimaal 4 dagen in de week meewerken. Daarnaast volg jij een HBO opleiding in een relevante richting. Naar verwachting werk je (indien mogelijk) ongeveer 50% thuis en 50% op kantoor in Rotterdam.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Stagiair Pricing Specialist? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition Specialist (carla.garcia@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie!

Sunweb Group is een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we op geen enkele manier discrimineren. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor alle medewerkers.


#LI-CG1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable