Stage Reisleider zomer 2021 | Spanje, Griekenland & Turkije

Job description

Wie zijn wij?

Sunweb Group is een internationale touroperator met als doel om de beste vakantie experience te bieden aan onze klanten. We hebben niet voor niets de slogan #CreatingMemories! Dit doen wij met onze 3 business units: Sunweb Sun, Sunweb Ski en Eliza was here. Zij werken samen een toekomstgerichte strategie om zo te groeien naar de nummer 1 positie. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zurich en daarnaast hebben we kantoren in Rotterdam, Antwerpen, Girona, Parijs en Kopenhagen. Kom jij onze internationale Sunweb familie versterken?

Is your smile a weapon of choice?

Kan jij ook niet wachten om meer van de wereld te ontdekken, werk jij het liefst op een zonnige bestemming? Je wilt graag iets nuttigs doen, iets leren en je bent een harde werker? Jij bent iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Anderen noemen jou vaak een doorzetter. Jij ziet dat helemaal niet zo, jij vindt het heel normaal dat je iets afmaakt wanneer je ergens aan begonnen bent. Zeker als je daar anderen daar heel blij mee maakt. Dat is waar jij het voor doet: gasten de aller mooiste herinneringen bezorgen en 24/7 voor hen klaar staan! #CREATINGMEMORIES en je weet gasten gerust te stellen in uitzonderlijke situaties.

Hoe gaat mijn weekbesteding er ongeveer uit zien?

Vandaag gaat jouw wekker vroeg af, want er komen nieuwe gasten aan! Uit de veren! Voordat je de deur uit rent, check jij nog even of er lastminute boekingen gemaakt zijn en neem je je spullen mee. Is je telefoon opgeladen? Check! Eenmaal aangekomen op de luchthaven, zie je dat jouw vlucht een uur vertraging heeft, balen! De gasten zijn geland. Met jouw vrolijke lach melden de eerste gasten zich bij jou en verwijs je ze door naar de transferbus. Binnen een uurtje zitten alle gasten in de bus (natuurlijk netjes met een mondkapje op) en kun je vertrekken. In de bus vertel jij alvast de belangrijkste informatie over alle veiligheidsmaatregelen, zodat de gasten hun vakantie goed kunnen beginnen.

De volgende dag weet je precies bij welke hotels je langs mag gaan of waar je online contact zoekt met je gasten. Jij gaat alle nieuwe gasten verwelkomen (op gepaste afstand) en vertelt ze alle ins en outs over de bestemming. Natuurlijk vergeet je jouw verkoopskills niet waardoor je gasten weet te overtuigen mee te gaan zaterdag op een mooie excursie. En dan krijg je een belletje tussendoor. Eén van onze gasten heeft de verkeerde kamer gekregen en is niet blij. En nu? Jij schiet direct in actie door de juiste kamer te regelen. Het hangt er in deze periode van af of je naar de receptie mag lopen of het telefonisch gaat afhandelen maar omdat jij een goede band hebt met de receptie, lukt het jou! Na wat overleg kunnen de gasten morgen naar de juiste kamer en krijgen ze een upgrade! Gasten tevreden. Top! Zo sluit jij jouw dag met een goed gevoel af.

Requirements

Ok, sounds interesting! Maar wat moet ik hiervoor kunnen?

  • Je volgt momenteel een opleiding in toerisme.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je wilt veel leren en ziet kansen. Je werkt bewust aan je eigen persoonlijke groei.
  • Je bent service- en salesgericht.
  • Je bent een geboren multitasker en behoudt overzicht, ook als het druk is.
  • Je hebt een goed humeur.
  • Je staat stevig in je schoenen. Je laat je niet afschrikken door een boze gast.
  • Je bent fulltime beschikbaar. Werken in de avonduren en in het weekend is voor jou geen probleem.
  • Jij bent 19+ en bent in het bezit van een B rijbewijs .
  • Je spreekt Nederlands, Engels (en Frans dit is een grote pre!).

Beschikbaar Mei t/m September.

Sunweb regelt voor jou: alle voorzorgsmaatregelen zoals extra uniform onderdelen, online Health and Safety training, e-learnings betreft service en corona maar ook mondkapjes en handgel, stagevergoeding, vlucht heen- en terug naar bestemming, vervoer op bestemming en huisvesting. Er wordt ook een verzekering voor jou geregeld waardoor jouw medische kosten zijn gedekt. Op de bestemming krijg je voldoende ondersteuning in jouw leertraject en zorgen we met elkaar er voor dat jouw doelen worden behaalt! 


Ben jij geïnteresseerd in een stageplaats bij Sunweb Group als Summer Guide en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer nu! Wees er snel bij, 

Helaas hebben wij maar enkele stageplekken vrij voor zomer 2021!

Als je vragen hebt, kun je contact met ons opnemen via: jobs.abroad@sunweb