Skip to content

Stage Holiday Product Management

Hybrid
 • Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands
€300 - €500 per monthInternships

Job description

Wij zijn op zoek naar een hele enthousiaste stagiair(e) voor onze afdelingen Product, Commercial Partner Support & Content Editing. Deze 3 internationale afdelingen zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor hele proces van contract tot online verkoop van alle reizen die we online onder de merken Sunweb, Eliza, Gogo & Primavera verkopen voor onze kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken en Zweden.

Ben je beschikbaar vanaf september 2024 voor een stage van 5 maanden? En ben je leergierig & enthousiast? Lees dan snel verder! Tijdens deze unieke stage leer je niet 1, maar 3 verschillende afdelingen kennen en leer je veel over alle facetten die belangrijk zijn voor het samenstellen van de online te boeken reizen. Van beeld & tekst tot product management en van getekend contract tot online pakket. Maar ook van contact onderhouden met lokale agentschappen en hoteliers tot het analyseren van reviews van klanten.

Samen met de medewerkers van de verschillende afdelingen, zorg je voor een perfecte afstemming van het product, zodat het aansluit bij zowel de wensen van onze klant als de bedrijfsstrategie. In onze functie werken we heel nauw samen met o.a. de afdeling Inkoop, Trade en Marketing. De communicatielijnen zijn kort, de sfeer is informeel.

We werken nauw met elkaar samen, zijn gedreven, staan voor snelle groei, hoge kwaliteit en een goed resultaat. Als stagiair(e) denk je ook mee hoe we onze werkzaamheden, ons product, de content en de processen kunnen verbeteren.

Jij gaat heel veel leren en je tijdens je stage o.a. bezighouden met:

Commercial Partner Support:

Hoe online boekbare reizen tot stand komen en hoe contracten eruitzien, maar ook hoe het contact verloopt met accommodaties, hotelketens en agentschappen op bestemming.

 • Het ondersteunen bij het aanpassen van accommodatiecontracten en services in onze systemen.
 • Het aanvragen, verkrijgen, beoordelen en verwerken van extra voorraad en aanbiedingen.

Product Management:

 • Sales opvolging en sturing door o.a. marketing uitingen in te plannen en conversiechecks
 • Meehelpen aan verbetering van de presentaties van ons aanbod online
 • Marktanalyses (zoals concurrentieanalyses, exclusiviteit check en vanaf prijzen)Content Editing:

 • Het schrijven en bewerken van accommodatie informatie.
 • (Her)schrijven van teksten voor het optimaliseren van de conversie.
 • (Her)schrijven en toevoegen van reis-, accommodatie- en bestemmingsinformatie.


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een fijne cultuur met (online) borrels, de leukste teamactiviteiten en een informele afdeling met vrolijke en behulpzame collega's
 • Werken in een dynamische, ambitieuze en internationale organisatie
 • Werken met een breed scala aan merken zoals Sunweb, Eliza, GOGO en Primavera Reizen
 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand gebaseerd op 40 uur werken
 • Een combinatie van thuiswerken en een aantal dagen per week op kantoor
 • Ons kantoor in Rotterdam is goed bereikbaar met eigen vervoer (gratis parkeren) en met ov vanaf metrostation Kralingse Zoom.

Job requirements

Wat maakt jouw succesvol?

 • Een proactieve persoonlijkheid. Omdat dit een gecombineerde stageplaats is voor 3 verschillende afdelingen, zoeken wij een extra enthousiaste en leergierige kandidaat.
 • Je bent op zoek naar een stage van minimaal 4 tot 5 maanden (je ben beschikbaar om minimaal 4 dagen mee te werken op de afdeling)
 • Je wil alles weten over wat werken bij een Digital Holiday Expert precies inhoudt
 • Een teamplayer, maar je kan ook heel goed zelfstandig werken
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift


Voor deze stage vragen wij een beschikbaarheid van 5 dagen per week mee werken. Het is mogelijk om 1 dag per week te besteden aan een stageopdracht vanuit je opleiding.

Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Stagiair Product Management? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition team (jobs@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie!

Sunweb Group is een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we op geen enkele manier discrimineren. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor alle medewerkers.


#LI-CG1

#LI-Hybrid


or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable