Senior Customer Aftercare Specialist bij Sunweb Group

Job description

Staan gelukkige klanten voor jou op nummer 1? Stap jij graag je bed uit voor het leveren van super-goede en persoonlijke service? Kom dan ons team in Rotterdam versterken! We zijn op zoek naar een ervaren Senior Customer Aftercare Specialist voor ons Aftercare-team


Wat ga je doen?

Bij Sunweb Group werken we elke dag met het doel om van onze vakanties onvergetelijke herinneringen te maken. En als er tijdens de vakantie onverhoopt toch iets misgaat, zijn we er ook om voor goede hulp en oplossingen te zorgen. Dat doen we primair met onze Guides en Partners op bestemming, maar ook met de Aftercare-teams in onze verschillende vestigingen. In deze rol ben je onderdeel van het Aftercare-team in Rotterdam. Samen met je collega’s neem je verantwoordelijkheid voor de best mogelijke opvolging van klachten en opmerkingen en de nazorg voor onze klanten. Goed luisteren met oprechte aandacht en oplossingsgericht handelen zijn hierin sleutelwoorden. Samen met het team ga je voor de best mogelijke oplossing, met als doel om de klant ook volgend jaar weer met één van onze merken op vakantie te laten gaan.

Binnen het Aftercare-team zijn we daarnaast ondersteunend aan onze Guides op bestemming, lossen we lost-and-found cases op en dragen we zorg voor eventuele overboekingen. Je werkt voor onze merken Sunweb (zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt), GOGO, Primavera, Totally en Bizztravel. Neem gerust alvast een kijkje op de websites voor meer informatie over onze mooie merken.


Als ervaren Customer Aftercare Specialist werk je zelfstandig in het oplossen van klachten en gebruik je naast de speelruimte per merk, ook al jouw creativiteit en daadkracht om situaties tot een goed einde te brengen. Daarnaast verwachten we dat je jouw collega’s actief ondersteunt en je kennis en ervaring deelt. Ook heb je een aandeel in de analyses en de afstemming met andere afdelingen, om onze service te verbeteren en nieuwe klachten te voorkomen.

We starten dit alles met een inwerkperiode, waarin je de ins en outs leert over onze organisatie, merken en systemen. Vervolgens nemen we je mee in onze werkwijze en processen binnen het Aftercare-team, waarna je aan je uitdaging kunt beginnen. Met 1-op-1 begeleiding zorgen we dat je je verder ontwikkelt, zodat we samen groeien.


En hoe werkt dat in corona-tijd?

Binnen Sunweb Group werken we voor ongeveer 50% van de tijd op kantoor. Het is daarom belangrijk dat je ervoor openstaat om deels thuis te werken en over de mogelijkheden beschikt om dat goed te kunnen doen. Denk aan een stabiele internetverbinding en een rustige werkomgeving. Wij zorgen uiteraard voor de hardware die je nodig hebt.

Requirements

Sounds interesting, wat moet je hiervoor kunnen?

 • Je bent klantgericht
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt aantoonbare ervaring (3+ jaar) in het afhandelen van klachten binnen het toerisme en kennis van de wet- en regelgeving
 • Je beschikt over zeer sterke communicatieve vaardigheden, in spreken en schrijven en een goede beheersing van de Engelse taal
 • Je bent bekend met de meest gebruikelijke (Windows) software en maakt nieuwe systemen gemakkelijk eigen
 • Je bent bereid om, tegen een vergoeding, mee te draaien in ons noodnummer-team (stand-by diensten in avond en weekend volgens een rooster)
 • Je bent bij voorkeur op vakantie geweest naar meerdere van onze zon- en /of wintersportbestemmingen


Over Sunweb Group:

Sunweb Group is een vooruitstrevende Digital Holiday Expert dat streeft naar de beste beleving tijdens iedereens vakantie.

We bring personalized holidays within reach of the many, to offer a pass from everyday life, increase wellbeing and create lifetime memories. We want to accomplish to become the leading digital holiday expert, shaping the future of holiday experiences.


Wij bestaan uit 5 grote Reismerken: Sunweb Sun, Sunweb SKI, Eliza was here, Youngsters en Primavera Reizen. Deze reismerken worden ondersteund door verschillende support afdelingen. Naast ons HQ in Zurich en ons Central Office in Rotterdam, hebben wij verschillende sales kantoren binnen Europa. Wij werken aan een continue verbetering van onze diensten en processen, door onszelf voortdurend uit te dagen en te blijven ontwikkelen.


Facts & Figures

 • Startdatum: per direct (in onderling overleg te bepalen)
 • Contract: we starten de samenwerking met een contract voor 12 maanden. Bij een goede match van beide kanten verlengen wij jouw contract graag
 • Fulltime positie op ons kantoor in Rotterdam met flexibiliteit om vanuit huis te werken (32 uur is een mogelijkheid)
 • Werktijden: van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur, volgens een wisselend rooster
 • Een bruto maandsalaris tussen €2.350,- en €3100,-  
 • Een passende vergoeding voor thuiswerken en reiskosten
 • Een aantrekkelijke korting (20%) op reizen van de merken binnen onze organisatie


Is dit jouw volgende uitdaging?

Ben jij dol op de reisbranche, goede service en vakanties? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie voor 29 november 2021.

Stuur je CV met antwoord op de volgende vragen:

 • Op welke vakantiebestemmingen ben jij al geweest?
 • Kan jij een voorbeeld geven (aan de hand van ervaring) waarom deze dienstverlenende functie perfect bij jou past?

Heb je vragen over de baan? Neem dan contact met Yvonne op om deze baan bij Sunweb Group kunnen bespreken via jobs@sunwebgroup.com.Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Jobs @ Sunweb Group


#LI-YVE1