Operational Traffic Executive

Job description

Ben je op zoek naar een afwisselde job, haal je uitdaging en plezier uit planningen maken, kun je snel schakelen in onverwachte situaties en denk je altijd in oplossingen? Wij zoeken een Operational Traffic Executive.


De afdeling Traffic is binnen onze internationale organisatie verantwoordelijk voor alles wat met het vervoer van onze klanten te maken heeft. Dit doen wij voor al onze saleskantoren in binnen -en buitenland. In de zomerperiode ligt de focus op onze vliegreizen naar een groot aanbod zonbestemmingen. Je zorgt ervoor dat alle data tijdig bij de luchtvaartmaatschappijen bekend zijn. Tevens ben je het aanspreekpunt voor alle vlucht gerelateerde zaken en hou je overzicht dat alle vluchten volgens verwachting worden uitgevoerd. Wanneer je te maken krijgt met stakingen, wijzigingen en/of annuleringen speel je hier adequaat op in. In de winterperiode ben je vooral bezig met de organisatie, planning en uitvoering van onze touringcarreizen naar de wintersportbestemmingen in oa. Frankrijk, Oostenrijk en Italië.


Wat ga je doen?
Als Operational Traffic Executive werk je in het team Traffic Operations. Dit fanatieke team bestaat momenteel uit 5 personen. Er is een sterk teamgevoel, want samenwerking is erg belangrijk in deze dynamische, omgeving. Het team staat ook bekend om de hoge kwaliteit en ziet elk ‘probleem’ als een uitdaging.


Samengevat ziet jouw takenpakket er als volgt uit:

 • Verantwoordelijk voor data doorstroom naar de luchtvaartmaatschappijen
 • Verwerken van lastminutes, wijzigingen en speciale verzoeken van klanten
 • Contact houden met de verschillende luchtvaartmaatschappijen, touringcarbedrijven, touringcarchauffeurs en reisleiding in Europa
 • Beheren van voorraden ten behoeve van een optimale verkoop
 • het verzorgen van de planning en rijopdrachten inclusief passagierslijsten
 • Inspelen op (on)verwachte situaties zoals stakingen, annuleringen van vluchten, ingesneeuwde skidorpen, alsmede het bemannen van de noodtelefoondienst
 • Ondersteuning bij het boeken van zakelijke reizen voor collega’s


Requirements

Wij zoeken iemand die…

 • Minimaal een afgeronde MBO4 opleiding heeft;
 •  van een dynamische omgeving houdt met veel afwisseling. Elke dag kan er iets onverwachts gebeuren waar je op in springt en niet meer wil los laten tot dat het geregeld is;
 • Een positieve en actieve bijdrage kan leveren aan een gezamenlijk resultaat en goed in teamverband kan werken;
 • Een flexibele instelling heeft qua werktijden en periodes i.v.m. seizoensdrukte;
 • Verantwoordelijkheid durft te nemen, je laat pas los als alles is geregeld;
 • Gestructureerd en georganiseerd werkt;
 • Effectief kan blijven presteren onder tijdsdruk en zeer nauwkeurig te werk gaat;
 • Snel kan anticiperen en eigen initiatief toont in onverwachte situaties, denkt in oplossingen en zelf beslissingen durft te nemen;
 • De Nederlandse en de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijke uitstekend beheerst (Frans is een pré);
 • Goede kennis van Excel, Word en Outlook heeft;
 • In de mogelijkheid is om vanuit ons kantoor in Rotterdam te werken (ondanks dat we nu nog geregeld thuis werken)
 • Bij voorkeur fulltime beschikbaar is.


Hoe werkt het in corona-tijd?

Door de huidige covid-19 beperkingen, werken we (op dit moment) slechts gedeeltelijk op kantoor. Het is daarom belangrijk dat je ervoor openstaat om deels thuis te werken en over de mogelijkheden beschikt om dat goed te kunnen doen. Denk aan een stabiele internetverbinding en een rustige werkomgeving. Wij zorgen uiteraard voor de hardware die je nodig hebt.


Waarom kies jij voor Sunweb Group?

Sunweb Group is een internationale, groeiende en dynamische organisatie, waarin gezamenlijk zorg wordt gedragen voor een goede werksfeer, een aansprekend product, tevreden klanten en een uitstekend resultaat.

Wij bieden jou een goed salaris, een uitdagende werkomgeving, leuke collega’s en een prettige werkplek. Tijdens je dienstverband boek je reizen van onze merken met een aantrekkelijke korting.

Wij bieden jou een uitdagende rol binnen een organisatie met verschillende (internationale) doorgroeimogelijkheden en waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.

Neem jij deel aan de Sunweb Group journey? Bekijk deze video als jij meer wilt weten over werken bij Sunweb Group.Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd, maak dan voor 18 april je interesse kenbaar door op de ‘Apply now’ button te klikken. Wij ontvangen graag jouw cv en een (korte) motivatie met daarin

 1. Wat is je motivatie om te solliciteren voor deze functie?
 2. Heb jij tijdens je studie of eerdere werkervaring een probleem kunnen oplossen waar je nu nog trots op bent? Zo ja, wat was dit probleem?


De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 16, de tweede gesprekken in week 17 en voor het einde van de maand mogen we jou wellicht een voorstel doen. In de gesprekken zal je o.a. kennismaken met de recruiter, leidinggevende en een directe collega.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Sangita de Jong via jobs@sunwebgroup.com. Wij kijken uit naar je sollicitatie.