Skip to content

Stage Marketing bij GOGO

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsInternships

Job description

We zijn per direct op zoek naar een ambitieuze stagiair om ons GOGO marketingteam te versterken en ons merk naar nieuwe hoogten te brengen. Als je goed kunt schrijven, van reizen houdt en geen genoeg kunt krijgen van de digitale wereld, lees dan verder! Als onze stagiair ga je content creëren, helpen met websitebeheer en je verdiepen in e-commerce marketing. Maak je klaar om je creativiteit de vrije loop te laten in de reisbranche!


Jouw impact

 • Contentcreatie: Schrijf fantastische blogposts die jongeren enthousiast maken en inspireren om hun koffers te pakken voor onze geweldige vakantiebestemmingen én partypakketten. Onderzoek onze trendy reisbestemmingen, schrijf over de ongewoonste vakantie ideeën en epische activiteiten waar Gen Z helemaal weg van is. 
 • Websitebeheer: Jij helpt ons de GOGO-website fris en trendy te houden door de inhoud bij te werken, de juiste visuals te gebruiken en de website te optimaliseren voor alle zoekmachines die er zijn. Wees onze probleemoplosser voor alle websiteproblemen. Jij bent de technische held die we nodig hebben! Houd websiteanalyse en gebruikersfeedback in de gaten en vertel ons hoe we de gebruikerservaring nog beter kunnen maken.
 • E-commerce marketing: Samen met onze market lead werk je samen aan verbluffende e-commerce campagnes die verkeer naar onze websites leiden en die conversies een boost geven. Laat je creatieve genie zien door te brainstormen over geweldige ideeën voor social media en voorop te blijven lopen van de nieuwste trends. Dit ook op het gebied van digitale marketing.

Job requirements

Wat maakt jouw succesvol?

 • Jij zit in je tweede of derde jaar van HBO/WO studie Communicatie, Marketing Management, Leisure Management o.i.d.;

 • Beschikbaar per direct :-)

 • Creatief schrijven en een echte Gen Z storyteller;

 • De socials hebben geen geheimen voor je;

 • Je houdt van reizen en hebt veel interesse in de reisbranche;

 • Sterke onderzoeks- en analytische vaardigheden;

 • Doelgericht en georganiseerd;

 • Enthousiast en proactief.


Over GOGO

GOGO is hét jongerenvakantiemerk dat al meer dan 25 jaar draait om het creëren van epic jongerenvakanties voor jongere die alles uit het leven willen halen zoals jij. We zijn geen doorsnee reisorganisatie - we zijn hier om de boel op stelten te zetten en van vakanties een feest te maken. Wij stellen onvergetelijke vakantiereizen en partypakketten samen die aansluiten bij jouw unieke interesses en party interesses. Maak je klaar om samen met ons de wereld van jongerenvakanties te verkennen!


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Marketing Stagiair for GOGO? We bieden je een stagevergoeding van 500 euro per maand, dus waar wacht je nog op? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Talent Acquisition team (jobs@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je sollicitatie voor 30-10-2023.


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


#LI-CG1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable