junior Customer Care Operations Specialist

Job description

Bij Sunweb Group vinden we dat iedereen een zorgeloze vakantie verdient. Kom jij ons helpen bouwen aan een klantbeleving die iedere dag een stukje beter wordt? Lees dan snel verder!


Dit ga je doen

Klanten ontzorgen, door de juiste informatie op het juiste moment en via het juiste kanaal beschikbaar te maken. Je beheert de FAQ’s en reisinformatie van al onze Nederlandstalige merken en bent daarmee in de lead op alle content die we hier tonen. Je draagt zorg voor de voortdurende updates en verbeteringen die we doorvoeren in zowel structuur als inhoud. Daarnaast ben je contactpersoon en voortrekker in de samenwerking rondom alle niet-Nederlandstalige FAQ’s. Ook in andere elementen van de customer (information) journey heb je een belangrijk aandeel in de informatievoorziening. Zo beheer je een substantieel deel van de e-mails, bijlagen en pushberichten die we aan klanten versturen ter voorbereiding op hun vakantie.


Dit alles doe je met de klant voor ogen, vanuit een customer-first mindset. Je hebt een heldere eigen visie op hoe we met goede informatie de klantbeleving kunnen versterken. Je acties zijn gebaseerd op data (klantcontact-input, websitebezoek, etc.), actualiteiten en inspiratie van binnen en buiten de branche, waarmee je er steeds op gericht bent om de (volgende) vraag van de klant te voorkomen. We verwachten dat je bereid bent om in de avonden of weekenden af en toe kleine, noodzakelijke aanpassingen te doen o.b.v. ontwikkelingen in het nieuws.

Je werkt voor onze merken Sunweb (zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt), Eliza was here, GOGO, Primavera, Totally en Bizztravel. In deze rol is het belangrijk dat je de stijl van ieder merk goed kunt doorvoeren in de informatievoorziening.


Dit is je team

Deze functie is onderdeel van het Operational Excellence-team binnen Customer Care. In dit team (2 collega's) doen we er alles aan om de klantbeleving te optimaliseren én tegelijkertijd het aantal inkomende contacten te verlagen. Naast de hiervoor genoemde werkzaamheden draai je mee in tal van projecten en trajecten om deze doelen te bereiken. Je werkt samen met de teamleden binnen het Operational Excellence team en tal van andere rollen binnen en buiten Customer Care.


Requirements

Dit breng je mee

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, bij sterke voorkeur in Communicatie of Toerisme
 • Je schrijft feilloos Nederlands en je beheerst de Engelse taal in gesproken en geschreven communicatie voor interne afstemming
 • Je bent klantgericht en hebt inlevingsvermogen in verschillende merken en doelgroepen
 • Je bent resultaatgericht, hebt oog voor detail en beschikt over analytisch vermogen om op de juiste manier met relevante data om te gaan
 • Proactief is jouw middle name en je werkt graag samen met verschillende rollen, afdelingen en nationaliteiten
 • Je hebt affiniteit met pakketreizen en bent bij voorkeur minimaal één keer met één van onze merken op vakantie geweest

We voorzien dat we na covid-19 voor ongeveer 50% van de tijd op kantoor werken. Het is daarom belangrijk dat je ervoor openstaat om deels thuis te werken en over de mogelijkheden beschikt om dat goed te kunnen doen. Denk aan een stabiele internetverbinding en een rustige werkomgeving. Wij zorgen uiteraard voor de hardware die je nodig hebt.


Facts & Figures

 • Startdatum: in overleg
 • Aantal uur per week: 40 uur per week (fulltime)
 • Contract: we starten de samenwerking met een contract voor 12 maanden
 • Salarisindicatie: € 2.200 - € 2.600 bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband, exclusief vakantiegeld
 • Een passende vergoeding voor thuiswerken en reiskosten


Join our journey!

Sunweb Group is een Holiday Expert met als doel de beste vakantiebeleving te bezorgen aan onze gasten. Samen werken wij aan ons gezamenlijke doel, een toekomstgerichte strategie om nummer 1 te worden. Met een klantgerichte focus werken wij dagelijks aan het continue verbeteren van onze service en processen, door onszelf uit te dagen en te ontwikkelen.


We bring personalized holidays within reach of the many, to offer a pass from everyday life, increase wellbeing and create lifetime memories. We want to accomplish to become the leading digital holiday expert, shaping the future of holiday experiences.


Voor jou betekent dit:

 • Je komt te werken in een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie
 • We verwelkomen nieuwe ideeën en ondernemerschap zodat we van elkaar kunnen leren
 • In onze Sunweb Academy kun je deelnemen aan "learning labs" voor zelfontwikkeling
 • Je hebt de flexibiliteit om vanuit huis te werken
 • Work hard, play hard, dus geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV-dagen (op basis van een fulltime dienstverband)
 • Aantrekkelijke korting bij het boeken van onze merken voor jou, je vrienden en je familie
Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Sta je te trappelen om onze klantbeleving te komen verbeteren en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie! Klik op "Apply for this job" en stuur ons je cv met motivatiebrief. We kijken ernaar uit van je te horen! Heb je vragen over de baan? Neem dan contact met mij op via Whatsapp of bel mij, zodat we de baan bij Sunweb Group kunnen bespreken.

Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

+31615696746

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Jobs @ Sunweb Group