Skip to content

Financial Accountant

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€2,600 - €3,500 per monthFinance

Job description

Als Financial Accountant bij Sunweb Group ben je betrokken bij alle administratieve processen van onze entiteiten, zowel voor Nederland als de buitenlandse entiteiten. Je ondersteunt het team bij het analyseren en reconciliëren de verschillende balansposten met betrekking tot bankboeken, assets, crediteuren en debiteuren. Samen met het team zorg jij voor een solide maandelijkse afsluiting en lever je een accuraat en betrouwbaar beeld van de financiële staat van Sunweb Group.


Jouw impact

 •  Het opstellen van de lokale jaarrekeningen, BTW-aangiften en CIT-aangiftes waarbij de lokale wet- en regelgeving gewaarborgd wordt.
 • Samen met team  Financial Planning & Control verantwoordelijk zijn voor het tot standkomen van de jaarrekeningen en het ondersteunen van diverse audit processen.
 • Digitaliseren van administratieve processen in lijn met onze strategie: "Becoming the leading digital holiday expert".
 • Ondersteunen van financiële projecten zoals interne controle, implementatie van nieuwe policies en het opzetten van een compliance monitoring systeem.


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een maandsalaris tussen de €2.600,- en €3.500,- bruto op basis van fulltime (39 uur).
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op kantoor waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Rotterdam.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

Je hebt kennis van de verschillende financiële processen zoals administratieve verwerking, en bent nieuwsgierig naar de complexere vraagstukken, zoals belastingaangiftes, het juist vastleggen van interestlasten en het opmaken van de jaarrekeningen. 

Andere capaciteiten die jou succesvol maken:

 • Samenwerken - je werkt makkelijk samen in cross functionele teams binnen een internationale organisatie.
 • Overtuigingskracht - deze rol heeft sterke raakvlakken op het gebied van goverance en compliance. Gezien het grote belang hiervan is een gezonde dosis overtuigingskracht nodig om deze aspecten goed in de organisatie te borgen.
 • Je hebt 1 tot 2 jaar werkervaring met ten minste een bachelor in Finance, Business Administration.
 • Je bent 32 uur of meer beschikbaar en je spreekt naast Nederlands ook goed Engels.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Financial Accountant? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Essen, Talent Acquisition Specialist via yvonne.vanessen@sunwebgroup.com.

We kijken uit naar je sollicitatie! Stuur je sollicitatie voor 30 oktober.


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


#LI-YVE1

#LI-hybrid

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable