Destination Manager GOGO

Job description

Vacature alert!! Wij zijn op zoek naar een nieuwe Destination manager voor ons jongerenmerk. En als we dan eerlijk moeten zijn is dit toch wel de allerleukste functie binnen het jongerenteam 😊. Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Houd jezelf dan niet langer in bedwang en solliciteer!


Dit ben jij:

Jij bent een mega sociaal persoon die graag kletst en een woordje over de grens wilt spreken. Van de Spaanse kust tot de Griekse eilanden, weet jij de pareltjes van alle bestemmingen te ontdekken en te contracteren voor het GOGO product.

Jij bent sales gedreven en weet als geen ander wat een compleet GOGO programma op de bestemmingen voor ingrediënten nodig heeft. Jij bent altijd opzoek naar de leukste partyboot, entree tot het grootste waterpark en een exclusieve VIP ingang bij de beste clubs voor de GOGO gasten.

Organiseren en plannen is jou op je lijf geschreven. Jij houd je hoofd koel als er 90 reisleiding naar bestemming vliegt om op te starten, deze toppers moeten op jou kunnen bouwen. Jij neemt de leiding in de aansturing van de reisleiding op sales en service gebied. Je motiveert ze om zoveel mogelijk gasten op het beste feestje van de week te laten dansen en zorgt ervoor dat alle gasten weer op het juiste vliegtuig naar huis vertrekken.

Naast het aansturen van alle bestemmingen, heb jij uitstekende excel-skills om de wekelijke administratie te maken van de bestemmingen en de budgetten te beheren. Tevens kan je snel schakelen en vooral motiveren als er meer feestjes verkocht moeten worden.

Je support je recruiter collega, samen nemen jullie de leukste GOGO toppers aan. Jij ondersteunt operationeel je teamleden en zorgt ervoor dat er een fantastische training klaar staat met alles erop en eraan. Kortom; je bent een alleskunner.


Requirements

Dit zijn wij:
Wij zijn het jongeren zomerteam van de Sunweb Group. Je bent onderdeel van een internationaal team, waardoor je internationale collega’s hebt waar je zo nu en dan mee samenkomt. In dit team vertegenwoordig jij alle zaken rondom de organisatie van de activiteiten op bestemming en de sales en service.


Wat hebben wij te bieden:

 • Je krijgt een salaris en contract o.b.v. kennis en ervaring.
 • Je wordt persoonlijk gecoacht, zodat jij iedere dag de beste versie van jezelf kunt zijn
 • Je krijgt een laptop en telefoon zodat je altijd bereikbaar bent
 • Wij hanteren flexibele werktijden en tijdens de zomer reis je naar verschillende bestemmingen
 • Een aantrekkelijke korting wanneer je reist met één van onze eigen reismerken
 • Een fulltime positie (40 uur) op ons kantoor in Rotterdam met start datum 1 september.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Ben je enthousiast en zie jij jezelf de openstaande functie van Destination Manager Youngsters helemaal rocken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet, mits jij de volgende criteria kunt afvinken:

 • Je hebt minimaal 2 seizoenen werkervaring als reisleid(st)er en minimaal 1 seizoen als eindverantwoordelijke voor GOGO
 • Je bent sales gericht en niet bang om de beste en leukste deals te sluiten
 • Je bent stress bestendig en kan alle GOGO ballen in de lucht houden
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je herkent jezelf in bovenstaande omschrijving en kunt ons hiervan overtuigen


Heb je vragen? Neem contact op met Yvonne van team People, Organization, & Culture via jobs@sunwebgroup.com.