Skip to content

Customer Care Specialist Eliza was here

Rotterdam, Zuid-Holland, Netherlands€2,447 per monthCustomer Care

Job description

Op onze Customer Care afdeling vindt al het contact met onze reizigers plaats. We zijn gedreven om onze Eliza was here gasten te ontzorgen, dit doen wij door er als team samen voor te gaan. Onze afdeling bestaat momenteel uit ongeveer 16 collega's. De sfeer op onze afdeling is dynamisch en informeel. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's, Customer Care Specialists voor 30-40 uur dienstverband. Startdatum vanaf 15-11.


Jouw impact:

Als Customer Care Specialist adviseer jij de klanten over de meest geschikte bestemmingen en vakantieadresjes. Je boekt de reizen in onze administratie systemen en het belangrijkste; je verleend de ultieme service voor en tijdens de vakantie.

Hierbij is een servicegerichte instelling en een pro-actieve houding essentieel, evenals jouw toeristische ervaring. Als Customer Care Specialist bij Eliza was here heb je naast contact met onze Nederlandse reizigers, ook contact met onze Belgische klanten. In rustige periodes zal je ook ingeroosterd worden voor onze overige merken van Sunweb Group (Sunweb, GOGO, Primavera Reizen).

 • Het inboeken, opvolgen en controleren van de geboekte vakanties.
 • Klanten te woord staan en voorzien van advies via verschillende kanalen (social media, e-mail en telefoon).
 • Het adequaat behandelen en verwerken van vragen en klanten per telefoon, e-mail en noodtelefoon.
 • Commerciële en administratieve taken.


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een bruto maandsalaris vanaf €2.447,- per maand (obv 39 uur).
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen (obv fulltime dienstverband).
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op kantoor waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Rotterdam.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.


Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

 • Overtuigingskracht en commercieel inzicht heeft;
 • Klant en resultaat gericht is;
 • Een flexibele instelling heeft qua werktijden en nooddiensten (maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00uur, zaterdag tussen 09.00uur en 17.00uur volgens een wisselend rooster);
 • Minimaal een afgeronde opleiding heeft (bij voorkeur in Toerisme);
 • Ervaring heeft in een soortgelijke rol (klantenservice, customer support);
 • De Nederlandse en de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijke uitstekend beheerst;
 • In de mogelijkheid is om vanuit ons kantoor in Rotterdam te werken;
 • Bij voorkeur 30-40 uur beschikbaar is.


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Customer Care Specialist? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Essen, Talent Acquisition Specialist (yvonne.vanessen@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie! 


Jouw sollicitatieprocedure zal enkele tussenstops hebben:

 1. Sollicitatie intake met Recruitment
 2. Live interview op ons kantoor Rotterdam
 3. Startdatum: vanaf 1-10


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

yvonne.vanessen@sunwebgroup.com

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group

#LI-YVE1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable