Skip to content

Customer Care Specialist - Aftercare

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamCustomer Care

Job description

Staan gelukkige klanten voor jou op nummer 1? Stap jij graag je bed uit voor het leveren van super-goede en persoonlijke service? Kom dan ons team in Rotterdam versterken! We zijn op zoek naar een Customer Care Specialist voor ons Aftercare-team.


Wat ga je doen?

Bij Sunweb Group werken we elke dag met het doel om van onze vakanties onvergetelijke herinneringen te maken. En als er tijdens de vakantie onverhoopt toch iets misgaat, zijn we er ook om voor goede hulp en oplossingen te zorgen. Dat doen we primair met onze Guides en Partners op bestemming, maar ook met de Aftercare-teams in onze verschillende vestigingen. In deze rol ben je onderdeel van het Aftercare-team in Rotterdam. Samen met je collega’s neem je verantwoordelijkheid voor de best mogelijke opvolging van klachten en opmerkingen en de nazorg voor onze klanten. Goed luisteren met oprechte aandacht en oplossingsgericht handelen zijn hierin sleutelwoorden. Samen met het team ga je voor de best mogelijke oplossing, met als doel om de klant ook volgend jaar weer met één van onze merken op vakantie te laten gaan.


Binnen het Aftercare-team zijn we daarnaast ondersteunend aan onze Guides op bestemming, lossen we lost-and-found cases op en dragen we zorg voor eventuele overboekingen. Je werkt voor onze merken Sunweb (zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt), GOGO, Primavera, Totally en Eliza was here. Neem gerust alvast een kijkje op de websites voor meer informatie over onze mooie merken.


Facts & Figures

 • Startdatum: in overleg / zo snel mogelijk
 • Dienstverband: 32- 40 uur.
 • Werktijden: van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 18.00uur, volgens een wisselend rooster

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

 • Je bent klant- en resultaatgericht; en overtreft graag verwachtingen van anderen
 • Je hebt aantoonbare ervaring (+3 jaar) in een servicegerichte omgeving, met het oplossen van klachten en het omgaan met weerstand
 • Je hebt affiniteit met de reissector
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in spreken als schrijven in het Nederlands en Engels
 • Je bent een initiatiefnemer & flexibel ingesteld
 • Je bent bereid om, tegen een vergoeding, mee te draaien in ons noodnummer-team (stand-by diensten in avond en weekend volgens een rooster)


Over Sunweb Group:

Sunweb Group is een Holiday Expert met als doel de beste vakantiebeleving te bezorgen aan onze gasten. Dit doen wij met onze 3 business units: Sunweb Sun, Sunweb Ski en Eliza was here. Samen werken zij aan ons gezamenlijke doel, een toekomstgerichte strategie om nummer 1 te worden. Onze kantoren zitten verspreid in Europa; Rotterdam, Antwerpen, Kopenhagen, Zurich, Oostenrijk en Parijs. Met een klantgerichte focus werken wij dagelijks aan het continue verbeteren van onze service door onszelf uit te dagen en te ontwikkelen.


Werken voor Sunweb Group betekent…

 • Je komt te werken in een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie
 • Verschillende (internationale) doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Work hard, play hard, dus geniet van 25 vakantiedagen + 6 ATV (bij fulltime dienstverband NL contract).
 • Aantrekkelijke korting wanneer je boekt bij onze merken voor jou, je vrienden en je familie.
 • Als international bedrijf staan we open (na je volledige onboarding) voor werken vanuit huis, vanaf het strand of een andere plek naar keuze, bijvoorbeeld een van onze (hub) kantoren in Antwerpen, Kopenhagen, Girona of Parijs.
 • Een bruto maandsalaris tussen €2200,- en €2500,- . Dit is exclusief vakantiegeld (8%) en reiskostenvergoeding. 
 • Naast de basis (pensioen, verzekering, reiskostenvergoeding), kun je profiteren van het hele jaar door persoonlijke coaching sessies, gezonde lunches, plekken om op te laden en verrassende extra’s.


Interesse?

Ben jij dol op de reisbranche, goede service en vakanties? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!

Stuur je CV met een motivatiebrief met antwoord op de volgende vragen:

 • Op welke vakantiebestemmingen ben jij al geweest?
 • Kan jij een voorbeeld geven (aan de hand van ervaring) waarom deze dienstverlenende functie perfect bij jou past?


Voor vragen over deze vacature, neem contact op met mij via jobs@sunwebgroup.com


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.
Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group


#LI-YV1


or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable