Skip to content

Customer Care Specialist

Netherlands, Zuid-Holland, RotterdamCustomer Care

Job description

Staan blije klanten voor jou op nummer 1? Stap jij graag je bed uit voor het leveren van super goede en persoonlijke service? En vind je het leuk om klanten een glimlach op hun gezicht te bezorgen met uitstekende service? Voor de Customer Care afdeling op ons kantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar meerdere Customer Care Specialisten.


Startdatum: maandag 3 oktober 2022


Klanten blij maken, door ze te helpen met oprechte aandacht en oplossingen. In deze bijzondere tijd kom je een mix van situaties tegen, die jouw werkdag afwisselend en uitdagend maken. Denk aan vragen over het maken of wijzigen van een boeking of het geven van advies bij de laatste voorbereidingen op een welverdiende vakantie.


Je werkt voor onze merken Sunweb (zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt), GOGO, Primavera, Totally. Neem gerust alvast een kijkje op de websites voor meer informatie over onze mooie merken.

 • Het afhandelen van alle contacten voorafgaand aan vakanties: per telefoon en e-mail.
 • Het geven van adviezen voorafgaand aan het maken van boekingen
 • Het inboeken van nieuwe vakanties
 • Het wijzigen of annuleren van bestaande vakanties.
 • Klachtenafhandeling voorafgaand aan vakanties.

Op deze afdeling werken we gedeeltelijk op kantoor en vanuit huis. Het is daarom belangrijk dat je ervoor openstaat om deels thuis te werken en over de mogelijkheden beschikt om dat goed te kunnen doen. Denk aan een stabiele internetverbinding en een rustige werkomgeving. Wij zorgen uiteraard voor de materialen die je nodig hebt, zoals laptop, headset en beeldschermen.


De basistraining wordt voornamelijk gegeven op kantoor. Sommige dagen werk je thuis en dan verloopt alles digitaal op afstand. We hebben daar in het afgelopen jaar veel ervaring mee opgedaan en kijken er naar uit om meer nieuwe collega’s op die manier wegwijs te maken. Natuurlijk is het ook leuk om kennis te maken met alle collega’s die op hetzelfde moment als jij gaan beginnen. In de weken erna volgt waar mogelijk ook sociale media platformen (Webcare). Ook backoffice werkzaamheden behoren tot de opties. We begeleiden je hierin, zodat we samen groeien. 


Een belangrijk onderdeel van samen groeien is ook dat je met ons mee denkt en helpt om de organisatie verder te ontwikkelen. Zowel op hoe we met de klant omgaan en zorgen voor nog betere service, maar ook hoe we onze interne organisatie kunnen verbeteren tot een steeds leukere en betere werkplek. Spreekt dit jou aan en klinkt het als een geweldige uitdaging dan zijn wij misschien wel een perfecte match voor elkaar.

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

 • Een afgeronde opleiding (toeristische richting en/of affiniteit met reizen is een pré)
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Je bent stressbestendig en werkt graag in een dynamische omgeving
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in spreken als schrijven
 • Je bent bij voorkeur op vakantie geweest naar onze bestemmingen
 • Je kunt goed overweg met computers, wij gebruiken diverse systemen
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Je vindt het leuk om op een constructieve manier feedback te geven en te helpen bouwen aan onze toekomstige organisatie


Een introductie van Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie dat ernaar streeft ‘the leading digital holiday expert’ te worden. Onze collega’s, vanuit onze verschillende hubs in Europa, zijn zelf gedreven en ondernemende mensen die een voortdurende drive hebben om de beste klantervaring te creëren.


Werken voor Sunweb Group betekent…

 • Je komt te werken in een internationale, ambitieuze en dynamische organisatie
 • Verschillende (internationale) doorgroeimogelijkheden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Startdatum: maandag 3 oktober 2022
 • Werktijden: van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 20.00uur, volgens een wisselend rooster. Jouw minimale uren zijn 2 maanden van te voren bekend inclusief de avonden en zaterdagen (maximaal 2 zaterdagen per maand is, maximaal 2 avonden per week). Het verhogen tot jouw maximale uren, kan tot 2 weken van te voren gebeuren afhankelijk van de drukte
 • Contract: we starten de samenwerking met een contract voor 7 maanden en op basis van contract van minimaal 30 en maximaal 40 uur per week. Bij een goede match van beide kanten verlengen wij jouw contract graag
 • De salarisindicatie voor deze functie is vanaf €2.266,- bruto per maand (€13,41 bruto per uur) op basis van fulltime (39 uur), waarbij verder groei mogelijk is op basis van ontwikkeling in het profiel (gedrag, kennis en vaardigheden)
 • Naast de basis (pensioen, verzekering, reiskostenvergoeding), kun je profiteren van het hele jaar door persoonlijke coaching sessies, gezonde lunches, plekken om op te laden en verrassende extra’s
 • Aantrekkelijke korting wanneer je boekt bij onze merken voor jou, je vrienden en je familie
 • Als international bedrijf staan we open voor werken vanuit huis, vanaf het strand of een andere plek naar keuze, bijvoorbeeld een van onze (hub) kantoren in Antwerpen, Kopenhagen, Girona of Parijs


Is dit jouw volgende uitdaging?

Ben jij dol op de reisbranche, goede service en vakanties? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie! Klik op “Apply” en stuur ons je CV en sollicitatiebrief met antwoord op de volgende vragen:

 1. Op welke vakantiebestemmingen ben jij al geweest?
 2. Kan jij een voorbeeld geven (aan de hand van ervaring) waarom deze dienstverlenende functie perfect bij jou past?

We kijken ernaar uit van je te horen!


Jouw sollicitatieprocedure zal enkele tussenstops hebben:

 1. Telefonische intake met een van onze recruiters
 2. Interview met Teamlead + meeluisteren op kantoor in Rotterdam 
 3. Startdatum: maandag 3 oktober 2022


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


Voor vragen over deze vacature, neem contact op met mij via jobs@sunwebgroup.com


Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group


#LI-YV1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable