Customer Care bij Sunweb Group

Job description

Staan gelukkige klanten voor jou op nummer 1? Stap jij graag je bed uit voor het leveren van super-goede en persoonlijke service? En vind je het leuk om ons te helpen bouwen aan steeds betere service? Kom dan ons team in Rotterdam versterken!

Wat ga je doen?

Klanten blij maken, door ze te helpen met oprechte aandacht en oplossingen. In deze bijzondere tijd kom je een mix van situaties tegen, die jouw werkdag afwisselend en uitdagend maken. Denk aan vragen over het maken van een nieuwe boeking, advies bij de laatste voorbereidingen op een welverdiende vakantie en het helpen van klanten die in het bezit zijn van een voucher. Je werkt voor onze merken Sunweb (zowel de Nederlandse als de Vlaamse markt), GOGO, Primavera, Totally en Bizztravel. Neem gerust alvast een kijkje op de websites voor meer informatie over onze mooie merken.


In de eerste fase van onze samenwerking ligt de focus op het helpen van klanten via de telefoon. Dit is het meest persoonlijke servicekanaal dat we gebruiken, waar je bovendien snel en veel leert. In de weken daarna breiden we je werkzaamheden uit met het beantwoorden van e-mails en waar mogelijk Webcare. Ook backoffice werkzaamheden behoren tot de opties. We begeleiden je hierin, zodat we samen groeien. Maar uiteraard starten we met een basistraining, waarin je alle ins en outs leert over onze systemen en werkwijze.


Een belangrijk onderdeel van samen groeien is ook dat je met ons mee denkt en helpt om de organisatie verder te ontwikkelen. Zowel op hoe we met de klant omgaan en zorgen voor nog betere service, maar ook hoe we onze interne organisatie verbeteren tot een steeds leukere en betere werkplek. We zijn op zoek naar jou als je het leuk vindt om hier actief aan bij te dragen.


Ben je benieuwd hoe we over verdere groei denken? Kijk dan eens naar deze video!En hoe werkt dat in corona-tijd?

Door de huidige covid-19 beperkingen, werken we (op dit moment) ongeveer 50% op kantoor. Het is daarom belangrijk dat je ervoor openstaat om deels thuis te werken en over de mogelijkheden beschikt om dat goed te kunnen doen. Denk aan een stabiele internetverbinding en een rustige werkomgeving. Wij zorgen uiteraard voor de hardware die je nodig hebt.

Ook de basistraining wordt gedeeltelijk op ons kantoor en gedeeltelijk digitaal op afstand gegeven. We hebben daar in het afgelopen jaar veel ervaring mee opgedaan en kijken er naar uit om meer nieuwe collega’s op die manier wegwijs te maken.

Over Sunweb Group:

Sunweb Group is een Holiday Expert met als doel de beste vakantiebeleving te bezorgen aan onze gasten. Dit doen wij met onze 3 business units: Sunweb Sun, Sunweb Ski en Eliza was here. Samen werken zij aan ons gezamenlijke doel, een toekomstgerichte strategie om nummer 1 te worden. De business units worden ondersteund door Centers of Excellence. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zürich en daarnaast hebben we verschillende kantoren in Rotterdam, Girona, Antwerpen, Kopenhagen en Parijs. Met een klantgerichte focus werken wij dagelijks aan het continue verbeteren van onze service door onszelf uit te dagen en te ontwikkelen.

Requirements

Wat breng jij mee?

 • Opleiding afgerond in toeristische richting en/of affiniteit met reizen is een pré
 • Je bent klant- en resultaatgericht
 • Je bent stressbestendig en werkt graag in een dynamische omgeving
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in spreken als schrijven
 • Je bent bij voorkeur op vakantie geweest naar onze bestemmingen
 • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré
 • Je vindt het leuk om op een constructieve manier feedback te geven en te helpen bouwen aan onze toekomstige organisatie


Facts & Figures

 • Startdatum: najaar 2021 (nog nader te bepalen)
 • Contract: we starten de samenwerking met een contract voor 9 maanden en op basis van contract van minimaal 30 en maximaal 40 uur per week. Bij een goede match van beide kanten verlengen wij jouw contract graag.
 • Werktijden: van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 en 20.00uur, volgens een wisselend rooster
 • We bieden je een startsalaris van €2.200 bruto op fulltime basis, waarbij verder groei mogelijk is op basis van ontwikkeling in het profiel (gedrag, kennis en vaardigheden)
 • Een passende vergoeding voor thuiswerken en reiskosten
 • Een aantrekkelijke korting op reizen van de merken binnen onze organisatie


Interesse?

Ben jij dol op de reisbranche, goede service en vakanties? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie!

Stuur je CV met een motivatiebrief met antwoord op de volgende vragen:

 • Op welke vakantiebestemmingen ben jij al geweest?
 • Kan jij een voorbeeld geven (aan de hand van ervaring) waarom deze dienstverlenende functie perfect bij jou past?


Heb je vragen over de baan? Neem dan contact met mij op om deze baan bij Sunweb Group kunnen bespreken.Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group
#LI-YVE1