Skip to content

Accounts Payable Process Specialist

Rotterdam, Zuid-Holland, NetherlandsFinance

Job description

Als Accounts Payable Process Specialist maak je deel uit van ons Finance team dat gevestigd is op ons kantoor in Rotterdam. Op de crediteuren afdeling van Sunweb Group worden alle betalingen naar onze Europese partners gecontroleerd en uitgevoerd. Denk hierbij aan hotels, lokale agentschappen en andere externe partners van onze vakantiebestemmingen. 


Jouw impact:

In deze positie van Accounts Payable Process Specialist ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de interne processen en procedures binnen onze crediteuren afdeling. Je richt je op het verminderen van de operationele taken voor de rest van de teamleden. Denk hierbij aan acties in opvolging van kosten- en inkoopfacturen, zodat rapportages worden verbeterd, processen efficiënter worden ingericht en financiële processen verder worden gedigitaliseerd. Daarnaast ben je ook het eerste aanspreekpunt voor een specifieke set leveranciers. Samen met jouw collega’s zorg jij er voor dat alles rond de administratie - van inkoop tot betaling - goed is vastgelegd voor het financieel afsluiten van winter-en zomerseizoenen.

 • Het verbeteren van de huidige processen binnen onze crediteuren afdeling (40%)
 • Beantwoorden van vragen via mail/ telefoon vanuit partners en interne stakeholders (25%)
 • Het controleren en uitvoeren van betalingen (35%)


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een maandsalaris vanaf €3.300,- bruto op basis van fulltime (39 uur).
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 25 vakantiedagen plus 6 ATV dagen, op basis van een fulltime dienstverband.
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op kantoor waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Rotterdam.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.


Job requirements

Wat maakt jouw succesvol?

 • Cijfermatig en analytisch - je checkt en verzorgt nauwkeurig de betalingen van de inkomende facturen in onze verschillende administratie tools.
 • Samenwerken - je werkt makkelijk samen in cross functionele teams binnen onze internationale organisatie.
 • Probleem oplossend  en resultaat gericht - je analyseert de knelpunten en zorgt voor verbeteringen in de financiële processen.
 • Je hebt 4+ jaar werkervaring binnen financiele administratie met ten minste een bachelor in Finance, Business Administration.
 • Je bent 32 uur of meer beschikbaar en je spreekt naast Nederlands ook goed Engels (kennis van Spaans, Duits of Franse taal is een pré)


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, GOGO en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Accounts Payable Process Specialist? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Essen, Talent Acquisition Specialist via yvonne.vanessen@sunwebgroup.com.

We kijken uit naar je sollicitatie! 


Jouw sollicitatie kan een paar stop-overs hebben:Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.


Yvonne van Essen

Talent Acquisition Specialist

yvonne.vanessen@sunwebgroup.com


People, Organization & Culture

Building Experiences for People
#LI-YVE1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable