Skip to content

Accountmanager wintersport

Antwerpen, Vlaams Gewest, Belgium€2,450 - €2,700 per monthSales

Job description

Binnen ons internationale Totally Snow sales team doen wij er alles aan om die onvergetelijke vakantie te realiseren. Wij verzorgen wintersport groepsreizen voor grote groepen jongeren, vanaf 15 tot wel 1000 personen. Denk hierbij aan studentenverenigingen, jeugdverenigingen en vriendengroepen. In deze positie ben jij als Accountmanager bij Totally Snow verantwoordelijk voor het organiseren en verkopen van deze wintersport vakanties. Je gaat hiervoor schakelen met externe organisaties en informeer je naar hotels om de juiste deals binnen te slepen. Geen dag is daarbij hetzelfde. Verder heb je wekelijks contact met de sales collega's in Rotterdam en zo nu en dan zal je ook naar de klant op locatie gaan.

Deze positie van Accountmanager Totally Snow is voor op ons kantoor in Antwerpen, met als doelgroep onze Vlaamse (wintersport) klanten. 

 

Jouw impact

 • Het doel is om gedurende het winterseizoen zoveel mogelijk 'bedden' te verkopen, rekening houdend met de risico's die Totally Snow neemt op het gebied hiervan. Daarvoor ben je veel aan het schakelen met interne en externe stakeholders, om zodoende de beste prijzen binnen te halen. 
 • Door middel van jouw kennis en passie voor wintersport en door aandachtig te luisteren naar de wensen en behoeften van onze klanten, weet jij hoe je de perfecte vakantie kan samenstellen en verkopen. 
 • Naast het commerciële aspect in deze positie, ben je ook verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de groepsreizen. 
 • Door middel van jouw sales en communicatie skills de groei van ons reismerk Totally Snow vergroten in België.


Het team

Wij zijn een gezellig, jong en energiek team! Niet vies van een flink potje schaterlachen, hard werken en gezamenlijke targets nastreven. Het open en eerlijk zijn naar elkaar toe staat bij ons zeer centraal. Samen werken en onze krachten bundelen maken ons tot een hecht sales team. Wij zullen er alles aan doen om jou je helemaal welkom te laten voelen. Iedereen ondersteund elkaar in zijn of haar proces. Successen moeten gevierd worden! En natuurlijk delen wij een passie voor reizen en (winter)sport.


Waarom werken bij Sunweb Group?

 • Een maandsalaris vanaf € 2.500,00 bruto per maand (obv fulltime 40 uur)
 • Aantrekkelijke korting (tot 20%) bij het boeken van een vakantie bij onze reismerken voor jou, je familie en vrienden.
 • We enjoy the journey; geniet van 20 vakantiedagen plus 12 ADV dagen, (obv fulltime dienstverband)
 • Laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.
 • Maaltijd- en ecocheques.
 • Naast de basis (pensioen, verzekeringen en thuiswerk- en reiskostenvergoeding) kun je het hele jaar door profiteren van persoonlijke coachingsessies, gezonde lunches, fijne plekjes op ons kantoor in Rotterdam waar jij je ‘moment of pause’ kunt ervaren en verrassende extra’s.
 • Hybride werken; je werkt 50% vanuit huis en 50% vanuit ons kantoor in Antwerpen.
 • Om je thuiswerkplek goed in te kunnen richten bieden we de mogelijkheid tot het bestellen van kantoormeubilair en IT-items.

Job requirements

Wat maakt jouw succesvol?

 • Samenwerken - je werkt makkelijk samen in cross functionele teams binnen een internationale organisatie
 • Overtuigingskracht en commercieel inzicht – je bent gedreven in het behalen van targets
 • Cijfermatig en administratief vaardig – je verzorgt nauwkeurig alle details van de groepen en de boeking in onze backoffice tools
 • Je beschikt over rijbewijs B en je vind het niet erg om naar het buitenland te reizen voor het werk
 • Je bent 36 uur of meer beschikbaar, woonachtig in Vlaanderen, België en je spreekt naast Nederlands ook goed Engels (Frans is een pré).


Over Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie met diverse reismerken zoals Sunweb, Eliza was here, Totally en Primavera Reizen. Ons doel is “to become the leading digital holiday expert”. We houden ervan om te innoveren en experimenteren, net zoals op vakantie. Op vakantie doorbreek je routines, ga je voor nieuwe ervaringen en doe je het nét even anders dan anders. Deze mindset past helemaal bij Sunweb Group! Onze collega’s werken in verschillende hubs in Europa. Ze zijn zelfstandige ondernemers die streven naar de beste ervaring voor onze klanten terwijl ze plezier hebben in hun werk.


Is dit jouw volgende uitdaging?

Wil jij graag ons team komen versterken als Accountmanager Totally Snow in Belgie? Klik op de “Apply” button en solliciteer direct. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yvonne van Essen, Talent Acquisition Specialist (yvonne.vanessen@sunwebgroup.com). We kijken uit naar je sollicitatie! 
Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

yvonne.vanessen@sunwebgroup.com

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group

#LI-YVE1


or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable