Skip to content

Accountmanager Sunweb SKI België

Belgium, Vlaams Gewest, AntwerpenGroup sales

Job description

Ben je op zoek naar een uitdagende fulltime baan bij een gezellig, informeel en sportief bedrijf? Ben jij een enthousiaste verkoper, zelfstandig en heb je een passie voor wintersport vakanties? Dan zoeken wij jou! 


Als accountmanager bij Sunweb SKI België ben je verantwoordelijk voor het verkopen en creëren van onze Belgische groepsreizen op de winterbestemmingen. Wij verzorgen groepsreizen van 20 tot wel 1000 personen. Denk aan bedrijven, families, verenigingen en vriendengroepen. Je schakelt hiervoor veel met interne collega's en met onze partners op de bestemmingen.  Je werkt in een gedreven en passievol team met als doel zoveel mogelijk tevreden reizigers! Geen dag is hierbij hetzelfde. 


Jouw impact

Werken voor de Group Sales afdeling binnen Sunweb Group is meer dan alleen het boeken van vakanties voor grote groepen. Elke dag en elk contact moment is een nieuw avontuur om uiteindelijk te eindigen op de meest speciale bestemmingen die het allerbeste aansluit bij de groep.

Als Accountmanager is het jouw taak om met je sales skills zoveel mogelijk groepen binnen te halen die op zoek zijn naar een onvergetelijke vakantie. Het doel is om gedurende het jaar zoveel mogelijk bedden te verkopen, rekening houdend met de risico's die Sunweb Ski neemt op het gebied van skipassen en bedden. Dit doe je voornamelijk telefonisch op kantoor in Antwerpen of thuis, en werk je ondertussen veel samen met jouw collega's in Rotterdam. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van de groepen weet jij hoe je de perfecte vakantie kan creëren en verkopen. Naast het commerciële gedeelte ben je verantwoordelijk voor de organisatie en administratie van de groepsreizen. 


Het team

Als Accountmanager Sunweb Ski maak je deel uit van ons Winterteam in België. Wij zijn een gezellig, jong en energiek team! Niet vies van een flink potje schaterlachen, hard werken en gezamenlijke targets nastreven. Het open en eerlijk zijn naar elkaar toe staat bij ons zeer centraal. Samen werken en onze krachten bundelen maken ons tot een hecht sales team. Wij zullen er alles aan doen om jou je helemaal welkom te laten voelen. Iedereen ondersteund elkaar in zijn of haar proces. Successen moeten gevierd worden! Wij delen een passie voor reizen en (winter)sport.

Job requirements

Wat maakt jou succesvol?

 • Je hebt een grote passie voor wintersportvakanties
 • Je bent flexibel en stressbesteding, geen 9 tot 5-mentaliteit 
 • Goede commerciële, onderhandelings- en cijfermatige vaardigheden
 • Geweldige teamspeler en in staat om zelfstandig te werken
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent een multifunctionele probleemoplosser
 • Je bent niet bang voor administratieve werkzaamheden en je hebt goede kennis van Excel en Outlook.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels en hebt minimaal B1 niveau Frans
 • Je bent fulltime beschikbaar en woonachting in de omgeving van ons kantoor in Antwerpen.


Een introductie van Sunweb Group

Sunweb Group is een snelgroeiende online reisorganisatie dat ernaar streeft ‘the leading digital holiday expert’ te worden. Onze collega’s, vanuit onze verschillende hubs in Europa, zijn zelf gedreven en ondernemende mensen die een voortdurende drive hebben om de beste klantervaring te creëren.


Waarom meegaan op onze reis?

Werken voor Sunweb Group betekent…

 • Work hard, play hard, dus geniet van 20 vakantiedagen plus 12 ADV dagen wanneer je full-time werkt.
 • Aantrekkelijke korting wanneer je boekt bij onze merken voor jou, je vrienden en je familie.
 • Als internationaal bedrijf staan we, na jouw volledige onboarding, open voor werken vanuit huis, vanaf het strand of een andere plek naar keuze, bijvoorbeeld een van onze (hub) kantoren in Kopenhagen, Girona, Parijs of Rotterdam.
 • Je krijgt een auto, laptop en mobiele telefoon voor zakelijk gebruik.
 • Een startsalaris van minimaal €2279,- bruto per maand, op basis van full-time dienstverband.
 • Maaltijdcheques en ecocheques.
 • Naast de basis, kun je profiteren van het hele jaar door persoonlijke coaching sessies, gezonde lunches, plekken om op te laden en verrassende extra’s.


Voor deze positie zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime collega woonachtig in de omgeving van ons kantoor in Antwerpen. Het Group Sales team werkt gedeeltelijk vanuit huis  en vanuit onze kantoor in Antwerpen (soms ook kantoor Rotterdam). 


Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie! Klik op "Apply" en stuur ons je CV/LinkedIn profiel met motivatiebrief. We kijken ernaar uit van je te horen!

Heb je vragen over de baan? Neem dan contact met mij via jobs@sunwebgroup.com op om deze baan bij Sunweb Group kunnen bespreken.

Sluitingsdatum: 31-5


Sunweb Group is een werkgever met gelijke kansen, wat betekent dat we in geen enkel opzicht discrimineren. We vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve en veilige omgeving voor iedereen.Yvonne van Essen
Talent Acquisition Specialist

People, Organization & Culture

Building Experiences for People
Werken bij Sunweb Group

#LI-YVE1

or

Apply with Linkedin unavailable
Apply with Indeed unavailable